Tuesday 27 November 2018

Acta de la reunió de delegats de Batxillerat- Novembre 2018


Acta Reunió de Delegats de Batxillerat
DiJOUS, 15 de novembre de 2018 a les 11:00 a l’aula 12
Presents:
5A: Ezequiel Puglisi
5B: Montse Vidal
5C: Maria Ricis i Sara Fernández
5E: Eric Medina
Batxibac 1r: Carla Duro
6A: Gala Huertos i Carla Corrales
6B: Alba Fernández
6C: Ot Gómez
Mercè Espiell, coordinadora de Batxillerat
Maria Josep Castillo, cap d’estudis
Absents:
5D
6D
Barxibac 2n.

Ordre del dia:
1-    Passem llista. Presentació de la cap d’estudis i de la coordinadora de Batxillerat.

2-    Informacions diverses:
-       Donació de sang a l’institut el proper dimecres dia 21 de novembre.
-       Celebració de santa Cecília (patrona de la música) a l’institut el proper dijous dia 22. El concert de Batxillerat serà de 10 a 11.
-       Està penjat a la cartellera d’alumnes el calendari d’exàmens del primer trimestre. Seran entre els dies 29 de novembre i 5 de desembre. Es continuaran fent classes.
-       El trimestre acaba el dia 5 de desembre. Es donaran notes del primer trimestre el dia 21 de desembre a les 11:30 (i agafem vacances).

3-    Es repassa el protocol de vagues, tal com apareix a les NOFC. En el poc temps que portem de curs ja s’han fet dues vagues i no sempre es respecten els terminis a l’hora de presentar la documentació.

4-    A finals de novembre es faran eleccions al Consell Escolar. Després de la reunió monogràfica per parlar del tema es recorda el termini per presentar candidatures, que acaba el dia 16 de novembre.

5-    Precs i preguntes.

-       S’aclareixen els terminis per presentar als tutors el justificant de vaga, doncs encara queda algun dubte.
-       Si algun alumne va a donar sang entre classe i classe que se li permeti entrar un pel tard, doncs haurà de menjar i/o beure.
-       L’Àlex Garcia, que acompanya a la delegada de 6B Alba Fernández, demana que quan un alumne estigui constipar no vagi a classe, doncs encomana la malaltia als seus companys.
-       També l’Àlex recorda que voldria organitzar el carnaval a l’institut i que, per fer-ho, caldria una comissió. Es convida als delegats a difondre aquesta informació i que la comissió es vagi formant.


No comments:

Post a Comment